Davego – En professionell städfirma

Städfirman som ser till att du blir nöjd

Davego är en städfirma med lång arbetslivserfarenhet och våra kunder befinner sig runt om i hela Skåne. Vi drivs av att göra ett bra arbete för våra kunder och nå över era förväntningar. Vi strävar efter goda relationer med våra kunder och vi ser därför till att du trivs med våra medarbetare, med städningen och att kommunikationen fungerar. Vi är en städfirma som anser att förtroendet är A och O samt att du blir nöjd med resultatet.

Vi bryr oss om våra anställda

Vi är en städfirma som värnar om våra medarbetare. Vi tar ett större ansvar än att enbart vara en arbetsgivare. Vi hjälper våra medarbetare med samhällsfrågor som kan dyka upp, vi förenklar därmed deras vardag och ser till att de trivs, inte bara på arbetsplatsen utan även utanför arbetet. Vi strävar efter att våra medarbetare vill stanna hos oss på vår städfirma länge och trivas med både medarbetare samt arbetsuppgifter.

Inget arbete är för stort eller för litet för vår städfirma

Vår städfirma utför all typ av städning och utgår ifrån dina behov och önskemål. Allt ifrån kontorsstädning, trappstädning, hemstädning, byggstädning, flyttstädning till storstädning. Vi tar oss an alla typer av städprojekt, inget arbete är för stort eller för litet för vår städfirma. Vi har många nöjda kunder samt goda relationer och vi strävar efter långvariga samarbeten.

Kontakta vår städfirma för hjälp

Är du ute efter en städfirma som kan hjälpa dig att hålla rent? Då har du hamnat helt rätt! Vi erbjuder helhetslösningar för att du som kund ska få ut det mesta av din städning. Vi är SRY-utbildade med lång erfarenhet och kunskap inom branschen. Med hjälp av vår städfirma får du ett rent kontor, hem, bygge eller trappa. Kontakta vår städfirma redan idag så tar vi snabbt fram en kostnadsfri offert och en lösning som passar dina behov!

Kontakta oss