Varför ska ni anlita Davego?

Davego erbjuder ett lättare liv – för såväl kunder som personal. Tanken och visionen är att kunderna får ett lättare liv genom att hemlivet underlättas, men även personalens.

Majoriteten av vår personal utgörs med utländsk bakgrund och dessa får ett lättare liv med ett sammanhang i Sverige. Sådant som personalen erhåller är ett arbetsliv, pension, sociala förmåner, lön och så vidare. De som redan är integrerade i samhället och har möjlighet att anlita ett företag för hushållsnära tjänster, delar med sig av sin välfärd.

Att anlita är att dela med sig och vi strävar efter att vår personal ska få en möjlighet att etablera sig i Sverige, likaväl som att våra kunder ska vara nöjda. Att anlita är att dela med sig.

Vi arbetar aktivt med rekrytering för att hitta personal, som är stolta över sitt hantverk och vi arbetar lika aktivt med att matcha kunden med rätt personal. Genom att anlita oss ger du våra medarbetare nyckeln till delaktighet, samtidigt som du får tid att göra annat kul.

Vi sköter er städning runt om i hela västra Skåne. Från Helsingborg i norr till Trelleborg i söder. Anlita oss för optimala resultat vid städning!

Kontakta oss