Varför inte dela med dig av möjligheten till förändring för någon annan?

Davego Dammar till

Davegos vision är att kunderna får ett aningen smidigare liv (ingen behöver längre slåss om dammsugaren…) Men även våra medarbetare, där majoriteten utgörs av personer med utländsk bakgrund, får ett lättare liv med en känsla av delaktighet i ett större sammanhang. Genom att personalen erhåller ett arbete som genererar både pension, sociala förmåner och en schysst lön är du faktiskt med och skapar en social hållbarhet.

Vi har medvetet valt ett kollektivavtal som inte ger lägstalöner utan istället innehåller lönetillägg för branschvana = Statushöjande synsätt på professionen. Alla kan faktiskt inte städa. Stor vikt läggs vid att vara en schyst arbetsgivare som man gärna stannar kvar hos länge. Många av våra medarbetare har ofta frågor kring samhället i stort. Vi hjälper gärna till med dessa frågor och är stolta över att vara med och öppna dörren till både det svenska samhället och arbetslivet.

Vi är ett städ- och serviceföretag. Ett lite annorlunda sådant. Att sträva efter vinstmarginaler är såklart nödvändigt för att kunna överleva, men att kunna förändra någons liv genom att erbjuda ett arbete slår det mesta.

Rena Hälsningar,
/Gosia och Eva

Lås oss uppdatera dig

Med vad händer hos oss

Ho Ho Ho, Klapp-stress?

Låt oss assistera med en "Rent" underbar Jul 🎅 🤶 eller kanske en "Ren" rivstart 💥 på 2023?

Flow i Stockholm!

Tack vare Helena Segerstedt och Golfbaren Sverige blev 2:a träffen minst lika pricksäker som den första 🤠🥂

Tillväxt Malmö tävling om årets tillväxtentreprenör 2021

Tillväxt Malmö firade sitt 10-års jubileum på Glasklart Event & Restaurang!

Booom 💥💥💥!!

Ohh vilket Party när Tillväxt Malmö firade sitt 10-års jubileum på Glasklart Event & Restaurang!

Vi ställer ut på Maxa Malmö även i år, kom och hälsa på oss!

Den 27/3 är vi med på årets största tillväxtevent i Malmöregionen – kom och träffa oss i vår monter och ta del av spännande erbjudanden för dagen. Maxa Malmö är öppet för alla och bjuder, utöver mässa med ett 40-tal utställare, även på Speakers Corner med intressanta talare! Biljettpris: 150 kr. Köp här Hoppas att vi ses! Tid: 27 mars, kl. 12.30 – 17.00 Plats: Malmö Arena Hotel, Hyllie Boulevard 12, 215 32 Malmö Tillväxt Malmö

Vår nya hemsida är redo för syn, tyck gärna till, alla ni i Himmabyn!

davego.se Felipe Gomez Morales på WeIntendit AB, du är bara så himla bra och Pernilla Borgström SpottingMe - Difference is your trademark, dina bilder borde alla ha!

Maxa Malmö

Vi ställer ut på Maxa Malmö även i år, kom och hälsa på oss! Den 27/3 är vi med på årets största tillväxtevent i Malmöregionen – kom och träffa oss i vår monter och ta del av spännande erbjudanden för dagen.

Ny Hemsida

Vår nya hemsida är redo för syn, tyck gärna till, alla ni i Himmabyn!

PADEL COURT

Så här i MalmöPågen Markus Rosenbergs glans kan vi glatt berätta att vi fått förtroendet att hålla snyggt och fräscht i Padel Cort 9 Höllviken.
Ska ni ut och bränna lite Julmat kan vi varmt rekommendera en omgång padel :)

Gå in och boka på http://padelcourt9.se/

Nya Friska tag? Gör som vi!

Åk till Ellinge Slott i alldeles underbar skogsmiljö. Här kan det konferensas, festas, glädjas, giftas och mycket mer. Vi har det hedervärda uppdraget att hålla Slottet rent och snyggt när ni kommer.

Titta in på https://ellinge.se/ och boka er sammankomst. Sommarhälsningar från Davego Ren trivsel

An offer You can´t refuse…..

Tack till Bianca Davidson för superb hjälp med annons framtagning samt till Pernilla Borgström för fenomenala bilder.

Ring oss! 040-608 29 99

Vi ställer ut på Maxa Malmö!

Den 5 april är vi med på årets största tillväxtevent i Malmöregionen – kom och träffa oss i vår monter och ta del av spännande erbjudanden för dagen. Maxa Malmö är öppet för alla och bjuder, utöver mässa med ett 40-tal utställare, även på Speakers Corner med intressanta talare!

Biljettpris: 150 kr. Köp här: https://bit.ly/MaxaMalmo
Vi ses där!

Tid: 5 april, kl. 12.30 – 17.00
Plats: Malmö Arena Hotel, Terassen

Mästerfotograf Pernilla Borgström har fångat en del av våra medarbetare på bild.

Vår egen mästerfotograf Pernilla Borgström har fångat en del av våra medarbetare på bild.

Och inte bara det, hon har även lyckats att fånga glädjen i varje bild. Vi är glada om ni är glada! Tack till världens bästa städteam och tack Pernilla för unika bilder med unik känsla

Davegos första julfest

Hur får man sina medarbetare att känna sig delaktiga i företaget? Och dessutom öka medvetenheten om vikten av tjänsten man dagligen utför? Vi valde att hålla Davegos första julfest ”hemma” för att stärka Vi-känslan för medarbetarna.

Dessutom introducerades julklappspelet som blev en succé för alla förstagångsspelare! Heja alla ni bästa och tack för att ni valde oss som arbetsgivare.

Dammar av bygget i Helsingborg

Här dammar vi av bygget i Helsingborg. Tack alla fantastiska medarbetare för både hemmalagade kakor och för att ni tar med er glädjen till jobbet varje dag!

Och stort tack till KP Syd Peter Bursell, Johan Nebrelius och Gustav Lindblad för den bästa hjälpen med material och städmaskiner.

Tillväxt Malmö´s acceleratorprogram Axxa

Nu är vi med i Tillväxt Malmö´s acceleratorprogram Axxa! Det ska bli så spännande och kul att göra denna resa tillsammans med Petra och gänget

Finns inga fler gästbok poster.
Ladda fler poster