Varför inte dela med dig av möjligheten till förändring för någon annan?

Davego Dammar till

Vår vision

En schyst arbetsgivare

Davegos vision är att kunderna får ett aningen smidigare liv (ingen behöver längre slåss om dammsugaren…) Men även våra medarbetare, där majoriteten utgörs av personer med utländsk bakgrund, får ett lättare liv med en känsla av delaktighet i ett större sammanhang. Genom att personalen erhåller ett arbete som genererar både pension, sociala förmåner och en schysst lön är du faktiskt med och skapar en social hållbarhet.

Vi har medvetet valt ett kollektivavtal som inte ger lägstalöner utan istället innehåller lönetillägg för branschvana = Statushöjande synsätt på professionen. Alla kan faktiskt inte städa. Stor vikt läggs vid att vara en schyst arbetsgivare som man gärna stannar kvar hos länge. Många av våra medarbetare har ofta frågor kring samhället i stort. Vi hjälper gärna till med dessa frågor och är stolta över att vara med och öppna dörren till både det svenska samhället och arbetslivet.

Vi är ett städ- och serviceföretag. Ett lite annorlunda sådant. Att sträva efter vinstmarginaler är såklart nödvändigt för att kunna överleva, men att kunna förändra någons liv genom att erbjuda ett arbete slår det mesta.

Rena Hälsningar
/Gosia och Eva

Lås oss uppdatera dig

Med vad händer hos oss

Tuffa tider

Hur levererar man på topp till beställare varje gång? Även på de allra tyngsta och svåraste uppdragen? Man ser ju till att ha de bästa samarbetspartnerna vid sin sida 🚛💥🤠 Thanks Markus Swane 💪 och hans SuperCrew på Tunga Lyft AB, a Storskogen Group Company och Grabbarna Truck från Björn Jinert. Speciellt Tack för att ni stannade kvar på kvällskvisten och väntade in den försenade leveransen från Danmark 🥇Världsklass på den servicen ⭐ Och Tack Nyfosa AB Daniel Bäckvall för beställningen 🙏 Carpe Hyggen!

Ho Ho Ho, Klapp-stress?

Låt oss assistera med en ”Rent” underbar Jul 🎅 🤶 eller kanske en ”Ren” rivstart 💥 på 2023?

Låt oss. Vi kan.

Beställning 😁 Kunden behöver hyra en mobil funktionsanpassad toalett/duschvagn. Problem 😱 Vi har en vecka på oss att få den på plats….. Finner snabbt ut av att det inte går att få tag i någon i hela Skåne (Jepp. Provade att ringa Håkan Kämpe också).