Varför inte dela med dig av möjligheten till förändring för någon annan?

Davego Dammar till

Vår vision

En schyst arbetsgivare

Davegos vision är att kunderna får ett aningen smidigare liv (ingen behöver längre slåss om dammsugaren…) Men även våra medarbetare, där majoriteten utgörs av personer med utländsk bakgrund, får ett lättare liv med en känsla av delaktighet i ett större sammanhang. Genom att personalen erhåller ett arbete som genererar både pension, sociala förmåner och en schysst lön är du faktiskt med och skapar en social hållbarhet.

Vi har medvetet valt ett kollektivavtal som inte ger lägstalöner utan istället innehåller lönetillägg för branschvana = Statushöjande synsätt på professionen. Alla kan faktiskt inte städa. Stor vikt läggs vid att vara en schyst arbetsgivare som man gärna stannar kvar hos länge. Många av våra medarbetare har ofta frågor kring samhället i stort. Vi hjälper gärna till med dessa frågor och är stolta över att vara med och öppna dörren till både det svenska samhället och arbetslivet.

Vi är ett städ- och serviceföretag. Ett lite annorlunda sådant. Att sträva efter vinstmarginaler är såklart nödvändigt för att kunna överleva, men att kunna förändra någons liv genom att erbjuda ett arbete slår det mesta.

Rena Hälsningar
/Gosia och Eva

Lås oss uppdatera dig

Med vad händer hos oss

Lördag morgon 12/3 2022 var killarna framme i Ukraina.

Målet var att nå gränsen med alla förnödenheter som vänner, kunder, samarbetspartners och andra vänliga själar bidragit med (c.a 3 ton blev det, otroligt, Stort Tack ännu en gång 🙏).

Ukraina 2022 – Ofattbart

Vi på Davego Ren trivsel och Prevog Ren Service tillsammans med Peter Wolanczyk, Przemek Trojanowski samt Krille Ewazzada beslutade oss för att göra vad vi kan med de medel vi har att tillgå. Samt att på plats hjälpa till med vad som än kan behövas mitt i detta katastrofala nödläge.

Vår Auto-Mat från Caterking.se

Så här glad blev vår försäkringsKentAgent Rickard Perlman när han kom förbi oss igår 🙂 Inte bara för att han fick sålt på oss en massa nya försäkringar……han lös även upp när han ”spottade” vår Auto-Mat från Caterking.se – Sök, jämför & köp catering. Han var lite torr i halsen, som alla andra pratglada säljare 👀👀, och slog till med en kall dricka 🍾