Allt ni behöver veta

Om oss

Våra medarbetare har ett exceptionellt kundbemötande

Möt oss som jobbar här

Våra medarbetare har ett exceptionellt kundbemötande och ett vasst öga för helheten. Dessutom är de helt fenomenala på att städa!

Davego strävar efter en platt organisation för att alla våra medarbetare ska känna sig delaktiga i ett större sammanhang. Allas arbetsuppgifter är lika betydelsefulla för att resultat till kund ska bli optimalt. Vi lägger stor vikt vid att vara en arbetsgivare som man gärna stannar hos länge. Att möta medarbetaren där den befinner sig, utifrån preferensramar, livserfarenhet, bakgrund osv, är en utmaning som vi med glädje och stolthet antar.

Mest koll på Snacket

Eva Hertzman
Malmö

Mest koll på det Mesta

Gosia Trojanowska
Malmö

Mest koll på Läget och Säljet

Denise Hertzman
Malmö

Mest koll på produktionen

Felicia Malmquist
Malmö

Mest koll på Stockholm

Barbara Poblocka
Stockholm

Davego är ett städ och serviceföretag med ett helhetsgrepp. En enkel kontaktyta för dig som fastighetsägare, företag och privatperson. Vi underlättar dagen genom att frigöra tid för er huvudsakliga verksamhet. Ni når oss enkelt via telefon, och vi lovar att alltid svara.

Vår verksamhet genomsyras av ett miljö- och socialt hållbarhetsfokus. Vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet, samt har rätt lön och förutsättningar att göra er nöjda.

Våra medarbetare rengör, inventerar, behovsanalyserar och skapar trivsel både på er arbetsplats och i hemmet. Vi skaffar oss en överblick på vad som kan behövas tillsammans med er kontaktperson. Våra serviceabonnemang skräddarsyr vi tillsammans med er på ett kostnadsfritt besök.